SERVICE EN MONTAGE

De tevredenheid van u als klant staat bij ons hoog in het vaandel. Petru werkt dan ook met een eigen service- en montageteam bestaande uit vakspecialisten, welke door hun jarenlange ervaring altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Er worden duidelijk afspraken gemaakt omtrent het inmeten en monteren van producten waarna een planning wordt opgesteld, zodat u gedurende het project nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht u specifieke wensen hebben omtrent de levering en montage dan horen wij dit natuurlijk graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Ook na uw aankoop garanderen wij u altijd een uitstekende service. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen en als er zich een probleem voordoet gaan wij ons uiterste best doen om dit vakkundig op te lossen of een passende oplossing te bedenken.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze service, montage en garanties? Breng een bezoek aan onze showroom, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.