OVER PETRU ZONWERING

Ruim 40 jaar geleden zijn Peter en Truus Schuurmans begonnen met hun eigen bedrijf in horizontale jaloezieën welke ze in hun eigen atelier maakten. Petru Zonwering was geboren. De naam Petru is dan ook een combinatie van de voornamen van Peter en Truus. Later breidden ze hun bestaande assortiment uit met rolluiken en verschillende vormen van zonwering.

Een jaar of tien geleden droegen Peter en Truus hun bedrijf over aan hun dochter Wendy en haar man Frank. En dit zijn nog steeds de huidige eigenaren van Petru Zonwering. Inmiddels is het bedrijf alsmaar gegroeid en werken ze samen met gerenommeerde merken op het gebied van zonwering. Maar het eigen atelier is, naast de bekende merken, ook nog steeds erg belangrijk. Hier wordt namelijk alles voor u op maat en naar wens gemaakt, waarna het door ons eigen montageteam bij u gemonteerd wordt.

Uitbreiding van het bedrijf

Toen we in 2011 de kans kregen om het bedrijf in woningstoffering en –inrichting van onze buurman over te nemen, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen. Niet alleen het bedrijf, maar ook het personeel hebben we mee overgenomen. Dit maakt dat we nu naast zonwering ook woningstoffering, accessoires en cadeauartikelen voor iedere portemonnee verkopen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze prachtige, uitgebreide showroom in Helvoirt. Hier zie je namelijk pas echt wat onze mogelijkheden allemaal zijn en kun je onze producten namelijk echt zien, voelen en ervaren.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.