ZONWERING

De naam Petru Zonwering zegt het eigenlijk zelf al: het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonwering en dat al ruim 45 jaar. We hebben zowel  binnen- en buitenzonwering van uiteenlopende merken waaronder  Verano, Brustor, leinor, Harol, Sunway , BD Line, Jasno,  Somfy. Met de Somfy Home Motion breng je je huis zelfs in beweging, want je kunt er voor kiezen om zowel de binnen- als de buitenzonwering met één afstandsbediening of zelf met u mobiele telefoon te bedienen.

Ons uitgebreide assortiment zonwering
Met zowel onze binnen- als onze buitenzonwering wordt het teveel aan zonlicht buiten gehouden. Naast het functionele karakter zijn ze ook erg decoratief. Je vindt bij ons altijd een vorm van zonwering die zowel bij de stijl van je woning als bij je persoonlijke smaak aansluit. Verhoog het comfort van je woning en bespaar ook nog eens op de energierekening met onze zonwering.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons op het gebied van zonwering? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze mooie showroom.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.