WONINGSTOFFERING & WONINGINRICHTING

Sinds de overname van het naastgelegen bedrijf heeft Petru Zonwering zich naast zonwering ook gespecialiseerd op het gebied van woningstoffering en woninginrichting. Hierbij kun je onder andere denken aan vloerbedekking, vinyl, gordijnen, blinds en glasgordijnen. Maar ook voor leuke én betaalbare woonaccessoires en cadeauartikelen, zoals kandelaars, kussenslopen en bloemenvazen ben je bij ons aan het juiste adres.

Om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden op het gebied van woningstoffering nodigen wij je graag uit in onze prachtige showroom, daar hebben we alle stalen hangen en kunnen we U goed adviseren. U kunt ook de kwaliteit verschillen goed zien.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.