WONINGSTOFFERING HELVOIRT

Als het om Woningstoffering gaat en vertrouwd en kwalitatief zaken doen dan is de combinatie die u aan gaat met Petru Zonwering uit Helvoirt altijd een juiste beslissing. Woningstoffering is een ruim begrip en de diensten en producten die Petru Zonwering uit Helvoirt levert zijn dan ook heel divers. Een eigen super vakbekwaam montageteam regelt voor u alles van A tot Z en Woningstoffering zit dan ook in de genen van de medewerkers. Naast Woningstoffering kunt u bij Petru Zonwering ook terecht voor rolluiken, terrasoverkappingen, binnenZonwering, buitenZonwering en nog veel meer. Breng eens een bezoek aan de mooie grote eigen showroom in Helvoirt met eigen atelier.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.