VRIJSTAANDE OVERKAPPINGEN – PAVILJOENS

Waar een terrasoverkapping over het algemeen vaak direct aan de woning geplaatst wordt, is een vrijstaande overkapping ook één van de mogelijkheden. Deze vrijstaande overkappingen, ook wel bekend als paviljoens, zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld een zwembad in de tuin hebt, beschikt over een buitenkeuken of je terras aan de andere kant van de tuin hebt. Op die manier creëer je met een vrijstaande overkapping ook op die plaatsen schaduw wanneer jij daar behoefte aan hebt. Zeker wanneer je dan kiest voor een flexibele overkapping.

Wil je de mogelijkheid hebben om de overkapping ook van de zijkant dicht te maken? Dat kan met de verschillende soorten wandelementen. Een vrijstaande overkapping van Petru Zonwering vormt zonder twijfel een prachtige aanwinst in je tuin. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en opties of kom een kijkje nemen naar onze overkappingen in onze showroom.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.