VRIJSTAANDE OVERKAPPING OISTERWIJK

Naast een vaste overkapping of een flexibele overkapping kunt u bij Petru zonwering ook terecht voor een vrijstaande overkapping. Met een showroom in Helvoirt levert Petru zonwering al vele jaren producten in de naaste omgeving van deze plaats zoals Oisterwijk, Haaren en Berkel-Enschot. Een vrijstaande overkapping biedt voornamelijk uitkomst wanneer je over een zwembad in je tuin beschikt of beschutting zoekt voor een buitenkeuken of terras.

Het team van Petru adviseert u graag over het plaatsen van een vrijstaande overkapping in Oisterwijk of omgeving. Zo zijn er door middel van diverse wandelementen mogelijkheden om de overkapping aan een zijde dicht te zetten. Informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom een kijkje nemen bij de overkappingen welke opgesteld staan in de showroom.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.