VLOERBEDEKKING VOOR EEN BEHAAGLIJKE SFEER

Aangezien de vloer het grootste oppervlak van je woning beslaat, is het van belang om over de vloersoort goed na te denken. Wat is je gezinssituatie? Heb je huisdieren? En moet de vloer vooral mooi of juist functioneel zijn? Vloerbedekking kan in werkelijk iedere woning. Je zult direct merken dat de sfeer in de ruimte behaaglijker en dus minder kil is. Dit warme karakter en de geluiddempende werking zorgen ervoor dat vloerbedekking vooral in slaapkamers erg populair is.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is vloerbedekking juist wel geschikt binnen een gezond leefklimaat. Het is zelfs een verstandige keuze wanneer je stof en huisstofmijt tot een minimum wilt beperken. Bij Petru Zonwering hebben we een uitgebreid assortiment aan vloerbedekking. Hierdoor vindt je bij ons voor elk interieur, elke stijl en elke persoonlijke wens de meest geschikte vloerbedekking. Nieuwe collectie van Desso is binnen met de speciale airmaster home voor mensen met een allergie.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.