VLOERBEDEKKING VUGHT

Met een showroom in de directe omgeving van Vught kan Petru u perfect van dienst zijn op het gebied van woningstoffering, waaronder Vloerbedekking. Gezien een vloer in veel gevallen een groot oppervlak van een woning beslaat is het aan te raden goed over de functionaliteit hiervan na te denken. Vloerbedekking geeft een behaaglijk gevoel en werkt geluiddempend. Hierdoor is Vloerbedekking een veel gekozen vloersoort in slaapkamers.

Het team van Petru laat u graag de vele mogelijkheden zien en adviseert u over de keuze voor Vloerbedekking. Deze vloersoort is bijvoorbeeld een erg goede keuze wanneer je stof en huisstofmijt tot een minimum wilt beperken. Kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen het uitgebreide assortiment aan Vloerbedekking. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.