VLOERBEDEKKING OISTERWIJK

Bent u op zoek naar comfortabele Vloerbedekking in Oisterwijk of omgeving? Kom dan eens langs in de showroom van Petru Zonwering. Hier kunt u terecht voor een groot assortiment aan Vloerbedekking, in alle soorten, maten en kleuren, en natuurlijk altijd tegen scherpe prijzen. Vloerbedekking heeft een warm karakter en is zeer geluiddempend, hierdoor wordt het veelal toegepast in slaapkamers.

Benieuwd naar de uitgebreide collectie Vloerbedekking van Petru? Wacht dan niet langer en kom langs of neem contact op voor meer informatie / een passende offerte.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.