VINYL VLOER VUGHT

Een Vinyl Vloer is eenvoudig zelf te leggen, slijtvast, vochtbestendig en geschikt in combinatie met Vloerverwarming. In de showroom van Petru, omgeving Vught, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan Vinyl. Het team van Petru vertelt u graag over de vele mogelijkheden van deze praktische Vloersoort. Vinyl is namelijk nauwelijks te onderscheiden van een laminaat Vloer. Er zijn verschillende structuren en kleuren leverbaar zodat er altijd een type Vinyl Vloer is wat aansluit op uw interieur.

Kies voor een kind- en huisdiervriendelijk Vloer, kies voor een Vinyl Vloer. Bezoek de showroom van Petru Zonwering in de directe omgeving van Vught. Informeer gerust vooraf naar meer informatie.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.