VINYL VLOER HAAREN

Voor het leveren en eventueel leggen van een vinyl vloer in Haaren kunt u terecht bij Petru. Een vinyl vloer is erg praktisch aangezien deze vloersoort eenvoudig schoon te maken is, slijtvast is, vochtbestendig is en perfect geschikt is voor vloerverwarming. In de loop der jaren is ook het uiterlijk van een vinyl vloer erg veranderd. Zo is deze vloersoort inmiddels bijna niet meer te onderscheiden van een laminaatvloer. Daarnaast zijn er diverse kleuren en patronen leverbaar welke u in de showroom van Petru kunt bekijken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een vinyl vloer in Haaren? Kom dan eens langs in de showroom van Petru of informeer direct naar meer informatie.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.