VASTE OVERKAPPINGEN

Wanneer je op pad gaat voor een geschikte terrasoverkapping heb je de keuze uit een aantal verschillende soorten, waaronder de vaste overkappingen. De naam vaste overkappingen zegt het eigenlijk al, is een soort die permanent gesloten is. Het grote voordeel hiervan is dat je tuinmeubelen altijd beschermd zijn, of het nu regent of sneeuwt, waardoor je ze altijd buiten kunt laten staan.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om deze vaste overkapping ook meer bij je woning te betrekken, waardoor je je wooncomfort alleen maar vergroot. Bij onze vaste overkappingen heb je de keuze uit verschillende soorten daken, zoals een dak van glas of polycarbonaat. Bij Petru Zonwering helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.