UITVALZONNESCHERMEN

De uitvalzonneschermen, kort gezegd uitvalschermen, van Petru Zonwering zijn perfect om te gebruiken als zonnescherm wanneer een vrije doorloop niet noodzakelijk is, dit in verband met de uitvalshoek die overigens wel variabel is. Onze uitvalzonneschermen geven je woning niet alleen een fraaie aanblik, maar zorgen ook voor een aangenaam klimaat binnenshuis.

Het grote voordeel van deze zeer effectieve uitvalzonneschermen is dat ze, in wat voor situatie dan ook, eenvoudig aan te brengen zijn. Voor zonwering op grote hoogte bijvoorbeeld hebben we specifieke schermen met windvaste armen.

Onze opties wat betreft uitvalschermen zijn groots. Van een handmatige of elektrische bediening tot doeken in allerlei kleuren en dessins. Kom vrijblijvend naar onze showroom in Helvoirt. Wij staan graag voor je klaar met een passend advies!

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.