ALUMINIUM TERRASOVERKAPPINGEN

Wanneer je de beschikking hebt over een tuin of een terras kun je er met een terrasoverkapping een gezellige ruimte van maken, waardoor je wanneer je maar wilt kunt genieten van je eigen tuin. Want met zo een overkapping ben je beschut tegen zon en regen en dus niet meer afhankelijk van de Nederlandse weersomstandigheden. Vallen er dus plotseling een paar druppels uit de lucht? Geen probleem, jij zit veilig onder je aluminium terrasoverkapping. Bij Petru Zonwering hebben we aluminium terrasoverkappingen van verschillende merken.

Naast de voordelen die een terrasoverkapping te bieden heeft, heeft het materiaal aluminium ook een aantal voordelen. Het oersterke karakter zorgt ervoor dat je overkapping zelfs bij de zwaarste windstoten stevig blijft staan. Daarnaast is het een licht materiaal, wat het monteren gemakkelijk maakt en is de overkapping onderhoudsvriendelijk. Laat je adviseren door onze specialisten.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.