TERRASOVERKAPPINGEN HELVOIRT

Terrasoverkappingen zijn er in heel verschillende soorten en uitvoeringen. Altijd komt het aan om de best passende terrasoverkapping voor u te gaan maken afgestemd op technische omstandigheden bij u thuis en uw budget. Petru Zonwering maakt voor u Terrasoverkappingen die voldoen aan al uw persoonlijke wensen. U wordt van harte uitgenodigd in de eigen showroom in Helvoirt waar u verschillende Terrasoverkappingen kunt zien. De enthousiaste vakmensen van Petru Zonwering geven u dan ook nog eens het best mogelijke advies. Dus uw terrasoverkapping begint bij Petru Zonwering in Helvoirt.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.