TERRASOVERKAPPING HAAREN

Bent u aan het overwegen om een Terrasoverkapping aan te schaffen maar twijfelt u nog? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Petru Zonwering in Helvoirt, Gemeente Haaren. Binnen het grote assortiment aan binnen- en buitenzonwering is er ook een grote collectie op het gebied van Terrasoverkapping opgenomen. Deze aluminium producten kunnen van uw tuin een hele gezellige ruimte maken. Daarnaast bent u beschut tegen diverse weersomstandigheden.

Het materiaal aluminium is hartstikke sterk, licht van gewicht en erg onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op of neem online een kijkje in onze webshop.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.