TERRASOVERKAPPING BERKEL-ENSCHOT

Voor het aanschaffen van een Terrasoverkapping in Berkel-Enschot of omgeving kunt u terecht bij Petru Zonwering. Met een Terrasoverkapping maakt u een gezellige ruimte van de tuin en zorgt u meteen voor extra beschutting tegen zon en regen. Een Terrasoverkapping van Petru is vervaardigt van aluminium en zowel vast, flexibel als vrijstaand te plaatsen. Laat u gerust eens informeren door de specialisten van Petru en wie weet geniet u binnenkort van een Terrasoverkappingin Berkel-Enschot. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen binnen de webshop.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.