TAPIJTEN GORDIJNEN EN VLOERBEDEKKING HELVOIRT

Bij woningstoffering komt veel kijken en Petru Zonwering is van alle markten thuis. Een grote ervaring van tientallen jaren als het gaat om Tapijten, Gordijnen en/of Vloerbedekking. Het stofferen van uw woning is bij het eigen montageteam van Petru Zonwering altijd in goede vakkundige handen. In de eigen grote showroom van Petru welke ook gevestigd is in Helvoirt kunt u een groot assortiment aanschouwen als het gaat om Tapijten, Gordijnen en Vloerbedekking. Dus woont u in de grote omgeving van Helvoirt dan is een bezoekje aan Petru Zonwering altijd de moeite waard. Het gaat per slot van rekening om uw eigen woning en de stoffering daarvan is een duurzame investering waar u vele jaren van wilt genieten. Met de Tapijten, Gordijnen en Vloerbedekking van Petru Zonwering kunt u dat zeker.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.