CREËER EEN UNIEKE SFEER MET SHUTTERS

Licht wordt vaak als hinderlijk gezien, terwijl licht juist ideaal is om mee te spelen om op die manier een unieke en speelse sfeer in je woning te creëren. En met de shutters van Petru Zonwering kan dit in werkelijk iedere ruimte: van de woonkamer tot de keuken en de badkamer. De shutters in ons assortiment zijn van het merk JASNO. Dit merk blinkt uit in kwaliteit en mogelijkheden waarbij het verschil meestal zit in de kleinste details.

Of je nu een klassieke of een moderne inrichting hebt, met onze shutters geef je werkelijk elk interieur die sfeervolle touch en dat voor elk budget. Shutters bieden daarnaast ook vele voordelen. Ze hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn eenvoudig schoon te houden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze shutters? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Helvoirt. Wij voorzien je daar graag van een persoonlijk advies.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.