SHUTTERS OISTERWIJK

Shutters zijn door de jaren heen een erg populair product geworden op het gebied van zonwering. Ze kunnen in elke ruimte worden toegepast en creëren een speelse lichtval. Daarnaast hebben zij een luxe uitstraling en zijn ze heel eenvoudig schoon te houden. Petru Zonwering levert Shutters in Oisterwijk en omgeving van het kwaliteitsmerk JASNO. Deze Shutters zijn zowel in een moderne als klassieke inrichting toepasbaar. Daarnaast zijn Shutters in verschillende prijsklassen leverbaar.

Bent u op zoek naar prachtige Shutters in Oisterwijk of omgeving? Wacht dan niet langer en neem contact op met Petru Zonwering of bezoek de showroom in Helvoirt.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.