SHADES: EEN STIJLVOLLE AANKLEDING VAN JE WONING

Shades bieden een unieke combinatie van decoratie en hoogwaardige functionele zonwering. Ze zijn eenvoudig in gebruik en eindeloos te combineren met de rest van je inrichting. Bij Petru Zonwering hebben we verschillende soorten in het assortiment opgenomen:

Duette® shades
Bijzonder veelzijdig en deze producten hebben isolerende eigenschappen waardoor ze ’s zomers de warmte buiten houden en ’s winters juist binnen. Het kenmerkende is dat ze een unieke honingraatstructuur hebben, waardoor ze zacht en duurzaam zijn. Ze zijn ook uitermate geschikt voor grote ramen, serres en dakramen.

Silhouette® shades
Silhouette® shades zijn eigenlijk drie producten in één namelijk een jaloezie, een in between en een gordijn. Deze producten hebben een doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde wat ervoor zorgt dat het binnenvallende licht in huis gefilterd wordt en je privacy vergroot wordt.

Roman® shades
Dit zijn eigenlijk een soort rolgordijnen, variërend van een strakke tot een romantische uitstraling. Deze vorm is verkrijgbaar in de meest exclusieve stoffen en vele verschillende modellen.

Facette® shades
Facette® shades bestaat afwisselend uit transparante en niet-transparante geweven stoffen. Hierdoor creëer je een unieke en subtiele lichtinval in je woning. Ze hebben de elegantie van stof en het gebruikscomfort van een gordijn.

Op het gebied van shades is er dus van alles mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom ze zelf bewonderen in onze prachtige showroom in Helvoirt.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.