SPECIALE ZONWERING VOOR JE SERRE

Wanneer er sprake is van veel zon is de kans groot dat het in je serre snel warm of zelfs te warm wordt. Om te voorkomen dat je niet langer van je serre kunt genieten, verkopen we bij Petru Zonwering speciale serre zonweringen van onder andere het merk Weinor. Deze zonweringen zorgen zelfs bij sterke zonnestraling voor aangename temperaturen in je serre.

Wat betreft onze serre zonweringen kun je kiezen voor een elektrische bediening of een automatische sensor. Het voordeel van een sensor is dat wanneer de temperatuur een door jou ingesteld maximum bereikt heeft, de zonwering automatisch omlaag gaat. Hierdoor blijft de binnentemperatuur stabiel.

Onze serre zonweringen zijn praktisch voor ieder daktype leverbaar. Wanneer sprake is van een groot oppervlak, kan deze worden voorzien van een meerdelig scherm. Kom naar onze showroom en ervaar onze uitgebreide mogelijkheden zelf!

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.