SCREENS

Screens bieden de ideale vorm van zonwering, omdat ze ook wanneer ze naar beneden zijn, geen belangrijke ruimte in beslag nemen. Zelf verlies je het zicht naar buiten toe niet, maar je blijft je privacy zelf wel behouden omdat ze inkijkwerend werken. Daarnaast houden ze niet alleen de zon en dus de warmte buiten, maar wordt je interieur ook beschermd tegen de schadelijke Uv-stralen en houden ze hinderlijke schitteringen tegen, wat beeldschermwerk eenvoudig maakt.

Bij Petru Zonwering kun je kiezen uit verschillende types screens in tal van uitvoeringen. Van elektrische tot handmatige bediening, van witte tot antracietkleurige screens en zowel voor particulieren als bedrijven. Kom onze screens met eigen ogen bekijken in onze prachtige, uitgebreide showroom en beoordeel het zelf. We laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.