ROLLUIKEN

Waar rolluiken een aantal jaren geleden bekend stonden als die grote witte gevallen aan de buitengevel, is dit tegenwoordig met de compactere varianten en het aanbod aan kleuren wel anders. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor de voordelen die rolluiken te bieden hebben zoals:

  • De verduisterende werking

  • Het zonlicht van buitenaf wordt geweerd

  • Je privacy wordt gewaarborgd

  • Ze werken inbraak vertragend

  • Een uitstekende isolatie, zowel qua lawaai als kou

Bij Petru Zonwering verkopen we rolluiken, super fijn om de slaapkamers donker te maken maar zeer zeker ook voor de warmte en de kou buiten te houden. Ook super als inbraakwering. rolluiken zijn er in veel standaard kleuren maar de kasten en geleiders zijn natuurlijk ook altijd in een rall kleur te laten moffelen.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom, daar voorzien wij je graag van een passend advies.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.