ROLLUIKEN KOPEN OISTERWIJK

Bij Petru Zonwering kunt u perfect verduisterende Rolluiken Kopen. Met een showroom in de directe omgeving van Oisterwijk kunt u een kijkje nemen tussen het grote aanbod aan merken en kleuren. Rolluiken weren het zonlicht, waarborgen uw privacy en werken inbraak vertragend. Daarnaast bieden zij extra isolatie tegen lawaai en kou. Met het Kopen en monteren van Rolluiken geniet u dus van extra comfort.

Petru heeft onder andere compacte Rolluiken Lite en garageRolluiken in het assortiment opgenomen. Benieuwd naar de mogelijkheden betreft uw woning of bedrijfspand? Laat u dan vrijblijvend informeren of vraag direct een offerte aan. U kunt ook een kijkje nemen tussen de collectie aan Rolluiken binnen onze webshop.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.