VERDUISTERENDE ROLGORDIJNEN

Ramen zonder een vorm van decoratie zijn vrij saai. Met rolgordijnen kun je je interieur op een eenvoudige manier verfraaien en wordt het daglicht desgewenst ook tegengehouden. Het grote voordeel aan onze rolgordijnen is dat ze werkelijk voor elk raam geschikt zijn. Van een normaal raam tot een dakvenster of een rond raam. En doordat wij beschikken over een eigen atelier wordt alles perfect op maat gemaakt.

Unieke designs

Ook op het gebied van rolgordijnen is het aantal mogelijkheden bij Petru Zonwering groots. Zowel qua merken als kleuren en afwerkingen. Speciaal voor het merk VELUX bijvoorbeeld zijn er acht unieke designs op het gebied van verduisterende rolgordijnen ontworpen. Op deze manier is je rolgordijn niet alleen een functioneel product, maar ook een stukje kunst in huis.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.