ROLGORDIJNEN HELVOIRT

Bent u op zoek naar verduisterende Rolgordijnen in Helvoirt? Breng dan een bezoek aan de showroom van Petru Zonwering gelegen aan de Broekwal. Zowel qua merken als qua dessins en kleuren zijn er vele mogelijkheden op het gebied van Rolgordijnen en binnen eigen atelier word alles vakkundig op maat gemaakt. Hierdoor zijn Rolgordijnen van Petru geschikt voor elk raam of dakvenster.

Verfraai je interieur op een eenvoudige manier met prachtige Rolgordijnen van Petru in Helvoirt. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.