PLISSÉS – RAAMDECORATIE VAN GEPLOOIDE STOF

Plissés zijn een vorm van raamdecoratie én binnenzonwering welke gemaakt worden van een geplooide stof. Het grote voordeel van plissés is dat ze voor elk raam, hoe groot of hoe klein en in welke vorm dan ook, toegepast kan worden. Om het zonwerende effect van de plissé te verbeteren, hebben we bij Petru Zonwering ook plissés met speciale coatings in het assortiment.

Top down – bottom-up

Het kenmerkende aan plissés is de top down – bottom-up uitvoering. Dit betekent dat je de plissé zowel van boven als van onder kunt bedienen. Op deze manier kun je dus eenvoudig je privacy combineren met een perfecte lichtbeheersing. Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofdiktes. Wij adviseren je graag over de juiste keuze in jouw situatie.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.