STIJLVOLLE PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen zijn ideaal voor wanneer je op zoek bent naar binnenzonwering voor grotere ramen of tuindeuren. Naast deze functionaliteit zijn ze daarnaast ook een stijlvolle vorm van decoratie. Het is eigenlijk een strak en trendy alternatief van de traditionele overgordijnen. Met onze paneelgordijnen geef je werkelijk elke ruimte een moderne design uitstraling.

Ook voor paneelgordijnen van verschillende merken bent u bij Petru Zonwering aan het juiste adres. Kies voor de eigentijdse en minimalistische look voor witte panelen of kies voor verschillende kleursegmenten om met deze paneelgordijnen perfect aan te sluiten op de inrichting van de rest van je woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van paneelgordijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.