MARKIEZEN

Wil je een vorm van zonwering die je woning een nostalgische en exclusieve uitstraling geeft? Heb je dan al eens aan markiezen gedacht? Markiezen verfraaien namelijk dankzij het sfeervolle karakter naast restaurants, hotels en winkels ook allerlei soorten woningen. Naast het traditionele gevoel bij een klassieke woning wordt er bij een modern pand juist gezorgd voor een verrassingseffect.

Van welke kant de zon ook komt, de markiezen van Petru Zonwering bieden altijd een optimale zonwering en verhogen daarmee dus ook je woongenot. In onze showroom vind je uitsluitend markiezen van een uitstekende kwaliteit, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om optimaal en jarenlang te kunnen genieten van je nieuwe zonwering. Daarom voorzien we je altijd van een passend en eerlijk advies.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.