KNIKARM ZONNESCHERMEN

Wil je schaduw op je terras en in je woning, maar is het behoud van een vrije doorloop wel een vereiste? Dan zijn de knikarm zonneschermen van Petru Zonwering de ideale oplossing.
Een knikarmscherm is ook erg geschikt voor terrassen met openslaande deuren of een balkon. Bij ons vind je zonneschermen van gerenommeerde merken, zoals zonnescherm van merken Weinor, Harol, Brustor, leinor en Verano.

Tegenwoordig is niet alleen het praktische, maar juist ook het decoratieve aspect erg belangrijk. Doordat wij in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan doekkleuren en dessins hebben, vind je bij ons altijd het juiste doek wat aansluit bij zowel je persoonlijke voorkeur als de uitstraling van de tuin of het balkon en de woning.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.