MODERNE JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn de oudste en meest bekende vorm van binnenzonwering. Maar waar jaloezieën vroeger maar uit één soort en maat bestonden is het aantal mogelijkheden tegenwoordig enorm.

Of je nu op zoek bent naar verticale of horizontale jaloezieën in de materialen hout of aluminium, bij Petru Zonwering in Helvoirt vind je het allemaal. Onze producten zijn modieuzer dan ooit. Nu ook 70 mm horizontale jaloezieën. Ook hebben we foam jaloezieen, uitstraling van hout maar is van kunststof,

ideaal voor de badkamer

Jaloezieën zijn voorzien van unieke eigenschappen. Van het filteren van zonlicht door het kantelen van de lamellen tot het compleet dichtdoen van de jaloezie of het (deels) ophalen ervan. Wij hebben ze in verschillende kleuren en maten en van diverse merken. Kom een kijkje nemen in onze prachtige showroom om ons ruime assortiment zelf te ervaren. Wij hebben de merken Sunway en BD line.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.