Horren en hordeuren

Het plaatsen van horren kan u veel wooncomfort opleveren. Horren beschermen u namelijk tegen overlast van insecten zodat u van een ongestoorde nachtrust kunt genieten. Daarnaast kunt u zowel overdag als ’s nachts heerlijk natuurlijk ventileren  zodat u de gehele dag door kunt genieten van frisse lucht in uw woning. Bij Petru Zonwering kunt u terecht voor diverse typen horren zoals horren voor deuren, plissé horren, rolhorren of vaste horren. Kom naar onze showroom dan ziet u wat we allemaal hebben.

Door de jaren heen heeft het team van Petru Zonwering regelmatig horren voor deuren mogen leveren. Er is inmiddels dan ook een groot assortiment wat u kunt komen bezichtigen in de showroom in Helvoirt. Naast horren voor standaard deuren, zijn er ook types die toegepast kunnen worden op “speciale” deuren zoals openslaande tuindeuren, een schuifpui of een draaideur. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de vele mogelijkheden en unieke eigenschappen van deze producten. Ons advies is altijd gebaseerd op uw wensen gecombineerd met de mogelijkheden. Zo komt u er snel achter welk type hordeur bij u past. Misschien is dat wel een innovatieve plisséhordeur, maar het kan ook een vaste hordeur of een voordelige rolhordeur zijn. Ons team adviseert u graag.

Een plissé hordeur is voorzien van een strak design wat bijdraagt aan een onopvallende aansluiting op het kozijn. U heeft de keuze uit diverse typen zoals bijvoorbeeld een enkelvoudig model of een model voorzien van een dubbele deur. Alle varianten hebben een mooie uitstraling en beschermen u tegen ongedierte. Daarnaast blijft u natuurlijk te allen tijde genieten van maximale ventilatie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een plissé hordeur windvast. Deze klapt dus niet dicht en de deur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of de muur worden bevestigd.

Petru Zonwering levert plissé hordeuren die geschikt zijn voor diverse typen deuren zoals:

  • Binnendraaiende deuren
  • Buitendraaiende deuren
  • Schuifpuien
  • Openslaande tuindeuren

Laat u adviseren door het team van Petru Zonwering want binnen elke situatie is er een passende oplossing te vinden. En extra fijn: door het vernieuwende design kunnen de horren voor de deuren geplaatst worden zonder gebruik te maken van extra profielen of borstels.

Naast horren voor deuren kunt u bij ons ook terecht voor rolhorren geschikt voor ramen. Wij hebben een groot assortiment onder andere bestaande uit een Basic hor en een Super + hor. Deze rolhorren zijn vrijwel onzichtbaar, laten heerlijk frisse lucht binnen en houden insecten buiten. De cassette is namelijk gemiddeld genomen slechts 38 mm waardoor de horren eenvoudig buiten het zicht gevestigd kunnen worden. Onze rolhorren voor ramen kunnen op allerlei soorten ramen toegepast worden waaronder:

  • Naar binnen draaiende ramen
  • Naar buiten draaiende ramen
  • Draaikiepramen
  • Dakramen
  • Schuiframen

Montage bij u op locatie
Het team van Petru Zonwering komt de horren bij u op locatie plaatsen. Dit is binnen korte tijd netjes gebeurd. U heeft zelf de keuze of u de raamrolhorren in of op het kozijn wilt laten plaatsen. En dit kan zowel horizontaal als verticaal. Het is zelfs mogelijk om een raamhor aan de buitenzijde te plaatsen. Informeer dus gerust eens naar de mogelijkheden binnen uw situatie.

Naast rolhorren kunt u bij ons ook terecht voor vaste horren geschikt voor ramen. Deze vaste typen bieden de uitkomst bij schuivende ramen of naar buiten en naar binnen draaiende ramen. De vaste raam horren zijn erg stevig door hun mooi vormgegeven profiel. Daarnaast heeft u de keuze om de hor op de door u gewenste manier door het team van Petru te laten bevestigen. Deze horren kunnen namelijk zowel binnen als buiten geplaatst worden en ze zijn tevens eenvoudig uitneembaar. De horren worden bij u op locatie geklemd en boren of schroeven is dus niet nodig. Aan onze horren zit een praktisch flapje bevestigd waardoor u een hor er eenvoudig uit kunt halen.

Vaste hor voor een draaikiepraam
Ook voor draaikiepramen zijn er passende vaste horren beschikbaar. Wij raden u dan een inklemhor aan. Deze inklemhorren zijn erg gebruiksvriendelijke en kunnen in zowel houten als in kunststof of aluminium kozijnen geplaatst worden. En maakt u zich geen zorgen, uw raam kan te allen tijde moeiteloos open en dicht.

Petru Zonwering heeft dus een breed assortiment aan vaste horen voor ramen. Kom gerust eens langs in de showroom in Helvoirt en laat u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden binnen uw situatie.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.