PRACHTIGE GORDIJNSTOFFEN VOOR JE OVERGORDIJNEN vanaf € 9.95

Overgordijnen zijn een echte sfeermaker in je interieur. Ze geven je woning een bepaalde warmte en huiselijkheid. Maar dan moet je wel kiezen voor de juiste gordijnstof, kleur en dessin die bij de rest van je interieur aansluiten. Bij Petru Zonwering hebben we een uitgebreid assortiment op het gebied van de meest prachtige gordijnstoffen. Van knallende kleuren en moderne motieven tot de wat rustigere basistinten en -dessins.

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze in jouw specifieke situatie. Elke woning en elk raam is natuurlijk anders, daarom worden jouw gordijnen bij ons ook altijd op maat gemaakt.
De nieuwe collecties gordijnstoffen hebben we in onze showroom hangen dit doen we in ons eigen atelier wat als voordeel heeft dat je niet te maken krijgt met een tussenpartij wat eventueel weer voor vertraging kan zorgen. Kom onze prachtige gordijnstoffen met eigen ogen bewonderen.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.