GORDIJNEN HAAREN

Petru Zonwering, gevestigd in Helvoirt – Gemeente Haaren, levert naast zonweringsproducten ook woningstoffering. Hierbij kunt u onder andere denken aan fournituren, vinyl vloeren, vloerbedekking en gordijnstoffen. Het assortiment aan gordijnstoffen is erg uitgebreid en de specialisten van Petru geven u graag advies over de juiste kleur en het soort dessin wat perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Knallende kleuren, opvallende motieven, zachte tinten en rustige dessins behoren allemaal tot de mogelijkheden. Alle Gordijnen kunnen compleet op maat worden gemaakt binnen eigen atelier. Hierdoor bent u altijd van snelle levertijden verzekerd.

Mocht u op zoek zijn naar Gordijnen in Haaren of omgeving dan is een bezoek aan de showroom van Petru zeker de moeite waard. Voor meer informatie kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.