GORDIJNEN BERKEL-ENSCHOT

Voor het vervangen van uw huidige Gordijnen of het aanschaffen van nieuwe Gordijnen in Berkel-Enschot of omgeving kunt u terecht bij Petru. In de prachtige showroom is een grote collectie Gordijnen in diverse kleuren en dessins opgenomen. Laat u adviseren over de diverse merken zodat u de juiste keuze kunt maken en binnen korte tijd geniet van Gordijnen welke perfect aansluiten bij uw interieur. Met een eigen atelier kan het team van Petru uw Gordijnen precies op maat maken zodat er binnen elke situatie een oplossing kan worden geboden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte betreft Gordijnen in Berkel-Enschot of omgeving kunt u gerust contact opnemen.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.