GOEDKOPE ROLLUIKEN VUGHT

Interesse in het aanschaffen van Goedkope Rolluiken in Vught of omgeving? Dan is een bezoek aan de showroom van Petru Zonwering aan te raden. Met een grote collectie aan Rolluiken, geschikt voor ramen en deuren, is er binnen elke situatie een passende oplossing te vinden. Rolluiken bieden vele voordelen ten opzichte van uw comfort. Zo werken zij verduisterend, werken ze inbraak vertragend en blijft uw privacy gewaarborgd. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden of neem alvast online een kijkje binnen de webshop van Petru.

Gordijnen Oisterwijk

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.