FLEXIBELE OVERKAPPING

Naast vaste terrasoverkappingen hebben we bij Petru Zonwering ook een groot aanbod in flexibele overkappingen, ook wel bekend als patio’s. Deze stijlvolle overkapping bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van textiel of gemotoriseerde lamellen. Een flexibele overkapping is bij uitstek geschikt om eenvoudig schaduw te creëren wanneer jij daar behoefte aan hebt. Geniet je liever nog even van de zon? Dan laat je de overkapping toch gewoon open. Dat is het voordeel van een flexibele overkapping.

De flexibele overkappingen van de merken die we bij Petru in het assortiment hebben zijn stijlvol en met een design waar tot in detail over nagedacht is. Kom de uitgebreide mogelijkheden met eigen ogen bewonderen in onze prachtige showroom.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.