BUITENZONWERING

Natuurlijk licht is essentieel voor de mens, maar af en toe kan dit (zon)licht hinderlijk zijn. De juiste oplossing om dit zonlicht te weren is een vorm van buitenzonwering. Wanneer je kiest voor één van de vele varianten wat betreft buitenzonwering van Petru Zonwering weet je in ieder geval zeker dat deze altijd aansluit bij de uitstraling van uw woning en ook echt zonwerend werkt.

Elektrische bediening voor U zonwering

Elektrische bediening voor U zonwering is een waardevolle investering voor iedere woning. Naast het gemak dat elektrische bedienbare zonwering biedt, gebruikt U U zonwering daardoor ook meer. Wij informeren u graag over de soorten elektrische bedieningen, zoals de Somfy Home Motion pakket.

Op het gebied van buitenzonwering hebben wij onder andere:

Merken: Verano, Harol, Brustor, Leiner.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.