Binnenzonwering 2018-04-17T15:54:59+00:00

BINNENZONWERING

Bij het horen van het woord zonwering wordt vaak gedacht aan die zonneschermen aan de buitenkant van de woning, maar naast buitenzonwering is er ook op het gebied van binnenzonwering een legio aan mogelijkheden. Het grote voordeel van binnenzonwering is dat het niet alleen functioneel is, maar daarnaast ook een ware verfraaiing van je woning vormt. En doordat onze zonwering er in vele verschillende soorten, kleuren en materialen is, vind je bij ons altijd de zonwering die aansluit bij je interieur.

Binnenzonwering ook wel raamdecoratie genoemd.

Wat betreft het uitgebreide assortiment binnenzonwering van Petru Zonwering kun je onder andere denken aan:

Bent U op zoek naar nieuwe binnenzonwering voor je woning? Dan adviseren we je bij Petru Zonwering graag over onze mogelijkheden, aansluitend op Uw eigen wensen.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.