Binnenzonwering zoals jaloezieën, vouwgordijnen, paneelgordijnen, duettes, plissegordijnen, houten jaloezieën, duo rollers, foam jaloezieën, rolgordijnen

Ben je op zoek naar een praktische vloer die eenvoudig schoon te maken is en daarnaast ook kind- en huisdiervriendelijk is? Dan is een vinyl vloer, één van de meest praktische vloersoorten, een perfecte oplossing.

Deze vloer heeft tegenwoordig veel weg van een laminaatvloer. Dit komt doordat de toplaag van vinyl van een kwaliteit is die nauwelijks te onderscheiden is van laminaat. Net zoals in laminaat zijn er verschillende patronen beschikbaar.

Naast het praktische bieden vinyl vloeren nog veel meer voordelen, zoals:

  • Slijtvast

  • Vochtbestendig

  • Geschikt voor vloerverwarming

Wil je meer weten over de mogelijkheden van vinyl vloeren of deze voordelen zelf ervaren? Kom dan vrijblijvend langs in onze prachtige showroom.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.