GARAGEROLLUIK – 55mm

Ben je op zoek naar een garagedeur die naast de veiligheid ook een optimaal comfort biedt? Maar heb je te weinig ruimte voor een sectionaaldeur? Dan zijn de speciale 55mm garagerolluiken van Petru Zonwering een goed alternatief. Deze 55mm rolluiken bestaan uit hogere en dikkere lamellen dan de rolluiken die normaal voor een woning gebruikt worden. Deze 55mm robuuste lamellen zorgen voor een inbraakvertragende werking, wat ze dus ideaal geschikt maakt om te gebruiken voor een garagedeur.

Een garagerolluik neemt erg weinig plek in, omdat het garagerolluik in een compacte kast oprolt. Hierdoor verlies je geen belangrijke plafondruimte in je garage, omdat er geen plafondinstallatie nodig is.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van onze 55mm rolluiken? Kom langs in onze showroom. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Prachtig opgezette showroom voor binnen- en buitenzonwering,
met een aparte ruime afdeling voor gordijnen, tapijten en woonaccessoires.

Sinds enkele jaren hebben we het assortiment uitgebreid met gordijnen en tapijten. Naast zonwering gerelateerde producten ben je bij ons dus ook aan het juiste adres voor de inrichting van jouw woning, betaalbare woonaccessoires en leuke cadeauartikelen. Naar onze woningstoffering >

Onze showroom is ruim opgezet en opgesplitst in twee gedeeltes. Aan de ene kant vind je alles wat te maken heeft met woningstoffering en -inrichting en aan de andere kant alle zonweringen, rolluiken en overkappingen. In deze showroom kijk je echt je ogen uit, want ook waar je niets ziet of het totaal niet verwacht, komt iets moois tevoorschijn.